Facebook Badge

Sunday, May 15, 2016

បង្គាចំហុយមីសួរ​ជាមួយខ្ញី

·   0

ប្រិយមិត្ត​ប្រហែល​ជា​​ធ្លាប់​​ធ្វើញាំ​ហើយ​ បង្គា​ចំហុយ​មី​សួរ​ ប៉ុន្តែ​អ្វី​​ដែល​ប្លែក​​នោះ​គឺ ខ្ញុំបាទមានវិចិត្តចង់បង្ហាញ​​ពី​វិធី​ធ្វើតាម​បែប​​ជន​ជាតិ​ថៃ​​ ដែល​គេ​​បន្ថែម​​ខ្ញី​មួយ​​មុខ​ទៀត​ដើម្បីបង្កើន​អោយកាន់តែមាន​រស់ជាតិឆ្ងាញ់។ ដូច្នោះកុំអោយ​ខាតពេលយូរ ​សូម​អនុវត្ត​ដូច​ខាង​ក្រោម​៖


+ គ្រឿងផ្សំ
- បង្គា ៨-១០ វះយកទ្រនុងខ្នងចេញ
- មីសួរ ១កញ្ចប់តូច​ (ត្រាំ​ទឹក​ឲ្យ​ទន់)
- ខ្ញីចិត ១០-១៥បន្ទះ
- ទឹក​ស៊ុបមាន់ កន្លះកូនចាន
- ប្រេង​ខ្យង ២ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ស្លាបព្រាកាកហ្វេ
- ប្រេងល្ងរ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករស ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្រេច កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ទឹមស ៥-៧កំពឹស
- ដើមជីវ៉ាន់ស៊ុយហាន់ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្លឹកខ្ទឹម ១ដើមហាន់បញ្ឆិត

+ វិធីធ្វើ
១.  មុន​ដំបូង​យកចាន​​មក​លាយ ​ទឹក​ស៊ុប​មាន់, ប្រេង​ខ្យង,​ ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ, ប្រេងល្ងរ និង​ស្ករស រួចកូរ​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​​​សព្វ។
២. បន្ទាប់​ពី​កូរ​ចូល​គ្នា​​សព្វ​ហើយ​​យក​ទៅ​ចាក់​លាយចូល​​​ជា​មួយ​មី​សួរ​ច្របល់​ចូល​គ្នា​​ឲ្យ​សព្វ​គ្រឿង រួច​យក​បង្គា​ដាក់​ចូល​​​ច្របល់​ចូល​គ្នា​ម្តង​ទៀត​។
៣. ​យក​ខ្ទឹមស​​ដាក់​បុក ​(មិន​បាច់​ម៉ត់ពេក​ទេ​) រួច​ដាក់​​​ដើមជីវ៉ាន់ស៊ុយ និង​ម្រេច​​ បុក​ចូល​គ្នាថើរៗបន្តិច​ទៀត​បាន​ហើយ។
៤. ដួស​វា​ដាក់​ចូល​ក្នុង​ឆ្នាំង​​ រួច​បន្ថែម​ខ្ទី និង​ប្រេង​ល្ងរ​កូរ​ចូល​គ្នា​ បន្ទាប់​មក​យក​វា​ដាក់​លើ​ភ្លើង​ឲ្យ​ក្តៅ​យក​មី​សួរ​បង្គា​លាយ​គ្រឿង​រួចដាក់​ចូល។
៥. បិ​តគំរប​ឲ្យ​ជិត​ទុកវា​ប្រហែល​ជា​ ៣នាទី​ចូក​ត្រឡប់ពីក្រោម​មកលើ​រួច​ទុក​មួយ​ភ្លេច​ទៀត​រោយ​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ពីលើ​ជា​ការ​ស្រេច៕

រៀបចំអត្តបទដោយ  : មាន វិចិត្ត

Subscribe to this Blog via Email :

This image is amazing

Title

Subtitle

This is a kicker

Brandon Diamond Brandon is a avid zombie hunter.