Facebook Badge

Saturday, May 14, 2016

វិធីធ្វើនំប៉័ងសាច់ឲ្យមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់

·   0

តើ​ប្រិយ​មិត្ត​ចង់​ដឹង​ពីវិធី​ធ្វើ​​នំប៉័ងសាច់​​ដែល​​ងាយ​​ស្រួល​​ធ្វើ​ហើយ​​​ឆាប់​​បាន​​ញាំ​ទេ​? ​វាមិនមាន​គ្រឿងផ្សំ​អ្វីច្រើន​ទេ​ ហើយ​វិធីធ្វើ​ក៏​​ងាយៗ​ដែរ ​​សូម​អនុវត្ត​​ជា​មួយ​​ ខ្ញុំបាទមានវិចិត្ត​ ​ទាំង​អស់​គ្នាដូចខាងក្រោមៈ​


+ គ្រឿងផ្សំ៖
នំប៉័ង ៣ដើម
ត្រីខ ១កំប៉ុង (កំដៅ​ហើយសង្កត់សាច់ត្រីឲ្យបែក)
សាច់ជ្រូកបីជាន់ ២ខាំ ស្ងោរឆ្អិន​ហាន់ស្តើងៗ
ជ្រក់ល្ហុង ១ចាន
ជីរណា ឬជីស្លឹកវែង ១០សន្លឹក
- ត្រសក់ ៣ផ្លែ ចិត​ជាចំណិតវែងៗប៉ុនកូនដៃ
- សាច់ប៉ាត់តេ ១ដុំ ចិត​ជាចំណិតវែងៗប៉ុនកូនដៃ
ម្ទេស (បើចូលចិត្ត)

+ វិធីធ្វើ៖
. ​មុន​ដំបូង​​បើ​ចង់​ឲ្យ​នំប៉័ងសាច់​មាន​រស់​ជា​តិ​កាន់​តែ​ឆ្ងាញ់​ត្រូវ​យក​វា​ទៅអាំង​ឲ្យ​ស្រួយ​សិន។
. បន្ទាប់​មក​យក​កូន​កាំ​បិត​ពុះ​​​វា​ពីលើ​ចុះ​ក្រោម​រួច​ហែក​ ប៉ុន្តែ​កុំ​ឲ្យ​ដាច់​ជា​ពីរ​​។
ដួស​ត្រីខ​ដាក់​ចូល​វាចឲ្យ​សព្វ បន្ទាប់​មក​ទៀត​ដាក់​សាច់ជ្រូក, សាច់ប៉ាត់តេ, ត្រសក់ជីស្លឹកវែង​ និង​ជ្រក់​​ជាការ​ស្រេច។​​ តែប៉ុណ្ណឹង​អ្នកនឹង​ទទួល​អាហារ​ដែលមាន​ឳរសជាតិ​ឈ្ងុញឆ្ងាញ់​សម្រាប់​គ្រួសារ​របស់អ្នក៕

រៀបចំអត្តបទដោយ  : មាន វិចិត្ត 

Subscribe to this Blog via Email :

This image is amazing

Title

Subtitle

This is a kicker

Brandon Diamond Brandon is a avid zombie hunter.