Facebook Badge

Wednesday, May 18, 2016

ងៀត សាច់គោ​ទឹកឃ្មុំ

·   0

សាច់គោ ជាសាច់​ដែលផ្អែមឆ្ងាញ់ និងអាច​យកទៅ​ធ្វើជា​អាហារបាន​ច្រើនប្រភេទ​ដូចជា ស្ល ឆា អាំង ខ...។ តែ​ថ្ងៃនេះ​ខ្ញុំបាទមាន វិចិត្ត​នឹងបង្ហាញជូននូវ​មុខម្ហូប​មួយមុខ ដែលអ្នក​អាចយក​ធ្វើជា​គ្រឿងក្លែមក៏បានគឺ ងៀត សាច់គោទឹកឃ្មុំ។ ដូចនេះចង់ដឹងថា ​ម្ហូបមួយមុខនេះមានគ្រឿងផ្សំយ៉ាងណាខ្លះ សូមើលការបង្ហាញខោងក្រោមនេះ
 
គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោ ១គីឡូក្រោម (វះជាចង្វារមូលក៏បានជាបន្ទះក៏បានតាមការចូលចិត្ត ) សូមចំណាំសាច់គោលាងទឹករួចទេីប យកទៅវះ
- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងល្ង ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកឃ្មុំ ៣ស្លាបព្រាបាយ
- បីចេង ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្រេចម៉ត់ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករត្នោត ឬ ស្ករសរ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ល្ងរ សរ ២ ឬ ៣ ស្លាបព្រាបាយ

វិធីធ្វើ៖
- យកសាច់ដែលវះជាបន្ទះៗ នឹងគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ យកទៅ​ច្របលល់ចូលគ្នា​អោយសព្វ ទុករយៈពេល​​​​     មួយម៉ោង សឹមយកទៅ​ហាល​ថ្ងៃ ២ឬ ៤ ថ្ងៃ ជាការ​ស្រេច។ 
- យើងយកទៅអាច​អាំង ឬចៀន សម្រាប់បរិភោគ​ជាមួយ ទឹក​ម្រេច ឬ​ជ្រក់ល្ហុង​ក៏បាន​តាម​ចំណូល​ចិត្ត៕

រៀបចំអត្តបទដោយ : មាន វិចិត្ត


Subscribe to this Blog via Email :

This image is amazing

Title

Subtitle

This is a kicker

Brandon Diamond Brandon is a avid zombie hunter.