Facebook Badge

Wednesday, May 18, 2016

វិធីឆាននោងពងទាកុំឲ្យធំក្លិនឆ្អាប

·   0

ឆាននោងពងទា​ជាមុខម្ហូប​សាមាញ្ញមួយមុខ ដែលងាយស្រួលធ្វើ ហើយប្រហែលជាមានស្ត្រីមេផ្ទះជាច្រើន​ក៏ចេះធ្វើដែរ ប៉ុន្តែ​បើយើង​មិន​ចេះឆា​នោះទេមុខម្ហូបនឹងមាន​ក្លិនឆ្អាប​ពងទា។ ថ្ងៃនេះ ខ្ញុំបាទមាន
 វិចិត្ត នឹងបង្រៀន​អ្នក​ពីរបៀបឆាននោង​ជាមួយ​ពងទាពិសេស​មិន​អោយឆ្អាប ដូច្នេះចង់ដឹង​ថាត្រូវ​ធ្វើយ៉ាងណា​ខ្លះសូមមើល​ការណែនាំដូចខាងក្រោម។
 

គ្រឿងផ្សំ៖
- ននោង
- ពងទា
- អំបិល
- ប៊ីចេង
- ស្ករ
- ខ្ទឹមស(ចញ្ចាំអោយម៉ដ្ឋ)
- ស្លឹកខ្ទឹម

​វិធីធ្វើ៖
- ដាក់ខ្ទះ​លើភ្លើង បន្ទាប់​មកដាក់ខ្លាញ់អោយក្តៅទើបដាក់ខ្ទឹមស​ចូល បន្ទាប់មកទៀត គួសពងទាដាក់ចូលកូអោយបែក (ឆាពងទាមុខ ដើម្បីកុំអោយឆ្អាបពងទា) រួចដាក់ អំបិល ប៊ីចេង ស្ករសទុកមួយ ១នាទី។
- បន្ទាប់មកដាក់​ននោងចូល ហើយទុក​អោយឆ្អិនល្អ ភ្លក់​មើល ដាក់​ស្លឹកខ្ទឹម​តាមក្រោយជាកាស្រេច៕


រៀបចំអត្តបទដោយ : មាន វិចិត្ត

Subscribe to this Blog via Email :

This image is amazing

Title

Subtitle

This is a kicker

Brandon Diamond Brandon is a avid zombie hunter.