ថ្ងៃនេះ មិត្តអ្នកអានទាំងអស់ប្រហែលជាមានការប្លែកអារម្មណ៍តិចហើយ ជាមួយការ មង្គលការ បានលើកយកនូវវិធីធ្វើ នំបុ័ងខ្ទិះ ដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ហើយកុំភ្លេចអនុវត្តជាមួយវិធីខាងក្រោមទាំងអស់គ្នា៖
+ គ្រឿងផ្សំ៖
- នំប៉័ង ចិតចំណិតបញ្ឆិតៗ
- ខ្ទិះដូង ២៤០មីលីលីត្រ
- ស្ករស ២ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅមី ១ស្លាបព្រាកាហ្វេកន្លះ លាយទឹក ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ ២ស្លាបព្រាបាយ
+ វិធីធ្វើ៖
១. ដំបូងយកខ្ទិះដូងដាក់ចូលទៅក្នុងឆ្នាំងដាំឲ្យពុះ បន្ទាប់មកបន្ថែម ស្ករស, អំបិល និងទឹកម្សៅមី។
២. បន្ទាប់មកទៀតកូរវាចូលគ្នាឲ្យពុះទុកឲ្យរាងយូរបន្តិច ដាក់ស្លឹកខ្ទឹមចូលកូរម្តងទៀតអាចយកមកញាំជាមួយនំប៉័ងបានហើយ៕
រៀបចំអត្តបទដោយ៖ មានវិចិត្ត
