Facebook Badge

Saturday, May 14, 2016

បង្អែមពោតចំហុយ

·   0

គ្រាន់​តែ​ឮ​ថា​ពោត គឺ​អ្នក​ទាំង​អស់​គ្នា​ស្គាល់​យ៉ាង​ច្បាស់​ហើយ និង​ដឹង​ថា​ផ្លែ​ពោត​នេះ​អាច​យក​មក​ធ្វើ​បង្អែម​បាន​ច្រើន​មុន​ទៅ​ទៀត។ ប៉ុន្តែ​នៅ​ថ្ងៃ​នេះ ខ្ញុំបាទមានវិចិត្ត  សុំ​ណែនាំ​វិធី​ធ្វើ​បង្អែម​មួយ​ប្រភេទ ដែល​មាន​ឈ្មោះ​ថា «ពោត​ចំហ៊ុយ»។ ចង់​ដឹង​ថា​ពោត​ចំហ៊ុយ​នេះ​គេ​ធ្វើ​យ៉ាង​ណា​នោះ សូម​អនុវត្ត​ដូច​ខាង​ក្រោម​នេះ​​៖
បង្អែមពោតចំហុយ

+ គ្រឿងផ្សំ

  • ពោត ៣ផ្លែ (ចិត្តកាំបិតមុខ២)
  • ម្សៅឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្ទិះដូង ៥-១០ស្លាបព្រាបាយ
  • សាច់ដូងកោស ១​ចំហៀង​ផ្លែ
  • ស្ករស ៣ស្លាបព្រាបាយ
  • ល្ងស ៣ស្លាបព្រាបាយលីងបុកលាយជាមួយអំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
+ វិធីធ្វើ
  1. ដំបូង​យក​ពោត​ដែល​ចិតរួច​ដាក់​ចូលទៅ​ក្នុង​ម៉ាស៊ីន​ទឹក​ក្រឡុក​ រួចហើយ​ដាក់​ខ្ទិះ​​ដូង​ចូល​បើ​កម៉ាស៊ីន​ដើម្បីក្រឡុកវា។
  2. បន្ទាប់​ពី​រួច​រាល់​ហើយ​ចាក់​វា​ចេញ​មក​វិញ​លាយ​ជា​មួយ​ម្សៅ​ឆា​ឲ្យ​បាន​សព្វល្អ។
  3. បន្ទាប់​មក​ទៀត​យក​ទៅ​ដាក់​ចំហុយ​ឲ្យឆ្អិន​​ឡើង​​ស្អិត អ្នកអាច​យក​វា​មក​ដួស​ញាំ​ដាក់​សាច់​ដូង ស្ករស និង​​ល្ងបានហើយ៕

រៀបចំអត្តបទដោយ  : មាន វិចិត្ត

Subscribe to this Blog via Email :

This image is amazing

Title

Subtitle

This is a kicker

Brandon Diamond Brandon is a avid zombie hunter.