តើត្រូវធ្វើយ៉ាងណាដើម្បីឲ្យក្រួចបំពងមានរសជាតិឆ្ងាញ់? វាជារឿងងាយទេ, អ្នកគ្រាន់តែយកក្រួចមកប្រឡាក់ជាមួយគ្រឿងផ្សំកូរវាសព្វ បន្ទាប់មកអ្នកត្រូវរក្សាវាទុកឲ្យបាន ១៥ នាទីសិន ដើម្បីឲ្យចូលរស់ជាតិបានល្អ ហើយបើចង់ដឹងកាន់តែច្បាស់សូមអនុវត្តជាមួយ ខ្ញុំបាទមានវិចិត្ត ដូចខាងក្រោម៖
+
គ្រឿងផ្សំ៖
- ក្រួច ៤ ធ្វើឲ្យស្អាត
- ម្សៅស៊ុបមាន់ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- គ្រឿងការី ១ស្លាបព្រាបាយ
+ វិធីធ្វើ៖
១. មុនដំបូងយកក្រួចមកប្រឡាក់ជាមួយ ស្ករស, គ្រឿងការី និងម្សៅស៊ុបមាន់ ឲ្យចូលគ្រឿងសព្វ។
២. បន្ទាប់មកទុកវា ១៥នាទីសិនចាំយកមកដាក់បំពងឲ្យឆ្អិនឡើងក្រហមតាមការចូលចិត្តជាការស្រេច៕
រៀបចំអត្តបទដោយ៖ មាន វិចិត្ត